Вибрати За

На Романівщині зі снігових переметів рятувальники витягували швидку і фуру, поліція виштовхувала легковики




Впродовж доби з вечора 13 лютого до вечора 14 лютого на Романівщині у сніговий полон потрапили десятки автівок. У снігові перемети потрапляли машини як у самому Романові, так і за межами. І якщо в межах селища водіям вдавалося відкопатися чи знайти допомогу поруч, то на трасах у переметах досить часто знайти поміч було складно.

Так на допомогу водіям у екстрених випадках виїжджали рятувальники – вони витягали з переметів автівку швидкої допомоги, яка їхала на виклик, та легковик поблизу Булдичева, також визволяли зі снігового полону фуру, що “склалася” в переметі і самотужки вже б не виїхала.

Активну допомогу водіям надавали поліцейські, які патрулювали вулиці Романова, Биківки, тощо. Вони допомагали водіям виштовхувати автівки.

Визволяла з переметів на трасах і техніка підрядника, що обслуговує та чистить від снігу ділянки доріг державного та обласного значення, проте вже за невеликі проміжки часу вітер загортав траси у нові снігові кучугури.

Читачі повідомили Твій Романів, що увечері 13 лютого близько 8 автівок і бус застрягли на в’їзді у Романів зі сторони Залужного і впродовж кількох годин не могли знайти допомоги.

14 лютого у Романівській селищній раді відбулося засідання штабу з надзвичайних ситуацій, на якій обговорювали питання погодних умов та снігового колапсу. Серед іншого на засіданні вирішили створити гарячу лінію для звернення громадян у екстрених ситуаціях.

Телефон гарячої лінії – 068-97-83-101




Як повідомляв Твій Романів 13 лютого, зі снігового полону на Романівщині визволили понад 70 автівок