Вибрати За

На запрошення Ігоря Ходака на Дні Романова виступили Артем Кондратюк та Арсен Мірзоян




11 липня у Романові святкували День селища. На площі Єдності зібралися тисячі людей, яких розважали запальною концертною програмою, атракціонами і смачненько годували.

Головною подією свята, звісно, стали виступи українських зірок – Артема Кондратюка та Арсена Мірзояна, яких запросив до Романова спонсор свята, Генеральний директор ТОВ «Вівад 09», депутат обласної ради Ігор Ходак.

Одразу після появи Артема Кондратюка біля сцени кількість глядачів почала примножуватися у геометричній прогресії. Разом з Артемом романівчани та гості співали відомі українські пісні, авторські композиції Артема Кондратюка та насолоджувалися прем’єрою нового твору виконавця. Артем зірвав шквали оплесків, а після виступу за сценою його вже чекали фанати за автографами і селфі.

Вся площа Єдності разом з Арсеном Мірзояном неймовірним хором співала «Джеральдіну» і «Не Магеллан». Присутні танцювали, плескали, а під час ліричних композицій засвічували ліхтарики.

Під час виступу Арсен Мірзоян, запросивши на сцену спонсора свята Ігоря Ходака, неочікувано запропонував тому заспівати дуетом. Імпровізація вдалася – Арсен Мірзоян та Ігор Ходак разом не лиш співали, а й танцювали, глядачі хором підспівували, інколи навіть перекрикуючи виконавців на сцені.

Ще однією імпровізацію став виступ романівських школярок, учасниць ансамблю «Пролісок» спільно з Арсеном Мірзояном. На запитання до залу «що ж вам заспівати на біс?» дівчата, які стояли майже перед сценою, закричали – «Червону руту». На що Арсен відповів: «От ви і заспіваєте» і запросив дівчат на сцену. Анастасія та Софія Коверчуки та Софія Яременко не розгубилися – заспівали разом з відомим українським виконавцем.

Організаторам, разом з генеральним спонсором Ігорем Ходаком, вдалося створити справжнє свято для Романова.

Фоторепортаж:

Виступ Артема Кондратюка




Виступ Арсена Мірзояна