Вибрати За

Мобільні групи виявили 39 порушень вимог протиепідемічного режиму на територіях Миропільської та Романівської громад

Упродовж минулого тижня з 1 по 7 листопада спеціалісти Романівського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області в складі мобільних груп, спільно із представниками романівського сектору поліцейської діяльності №1, офіцерами Миропільської громади та представниками засобів масової інформації здійснили 32 моніторингові перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання стрімкому поширенню коронавірусної хвороби на території Романівської та Миропільської громад.



Під час моніторингових перевірок було виявлено 39 порушень вимог протиепідемічного режиму, відповідно чого складено 8 протоколів за ст.42 КУпАП (переважно за відсутність антисептиків, деззасобів, урн для використаних масок, тощо) та 27 протоколів за ст. 44-3 КУпАП (відсутність засобів індивідуального захисту – масок та респіраторів) на відповідальних осіб, надано 4 листи з попередженнями.

Крім того, спеціалісти Держпродспоживслужби активізували роз’яснювальну роботу серед населення щодо неухильного дотримання базових протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації задля мінімізації ризиків інфікування.

Романівське управління
ГУ Держпродспоживслужби
в Житомирській області