Вибрати За

«Лікар Зоо» у Романові продовжує розвиватися: у закладі з’явився діагностичний центр та впровадили практику остеосинтезу



Сучасні діагностичні апарати та системи, лікування складних травматологічних випадків, грумінг та профілактичний догляд – такого рівня ветклінік навіть у містах Житомирщини не багато, а в Романові такі послуги доступні для більшості власників тварин. «Лікар Зоо» – ветеринарно-консультаційний центр, який вкотре розширив свої можливості і надає вже значно більший спектр послуг.

«Ми вдосконалюємося, навчаємося, залучаємо нові технології. Ми намагаємося стати кращими, аби нашим чотирилапим та пернатим друзям було з нами добре»,  – розповідає ветеринарний лікар Вячеслав Кулик.

«Лікар Зоо» нині має повноцінну високотехнологічну лабораторію для досліджень. Аналізатори крові, сечі, мікроспічна діагностика. Домашніх улюбленців лікують, лише точно визначивши причину хвороби, а не лише за симптомами,  які помітив власник. Це дає гарантований результат одужання.

Вячеслав Кулик допомагає тваринкам навіть з дуже важкими травмами. Лікар проводить в тому числі остеосинтез – хірургічне лікування складних переломів (відкритих, зі зміщенням, тощо) з допомогою вживляння імплантів та металевих конструкцій для збереження функціонування кінцівок.

На досягнутому в закладі не спиняються. Вже найближчим часом планують відкрити стаціонар для улюбленців, які мають залишатися під наглядом лікаря тривалий час, або ж чиї власники не мають часу для відвідування лікаря щодня, а процедури необхідні впродовж певного періоду. Також у «Лікарі Зоо» планують облаштувати рентген-кабінет.

У «Лікарі Зоо» зауважують, що найбільше раді бачити своїх чотирилапих пацієнтів, які не хворіють, а приходять за смачним кормом, аксесуарами, іграшками чи на профілактичний огляд. У ветаптеці центру в наявності широкий спектр засобів від гельмінтів, блох та кліщів, всі необхідні вакцини, вітаміни. Тут можна знайти що смачненького і корисного поїсти, з чого поїсти та на чому поспати. Корми та інвентар є для усіх видів тварин та для усіх порід домашніх улюбленців, навіть для найвимогливіших. У «Лікарі Зоо» вашому улюбленцю можна підстригти кігтики та зробити зачіску.

Заклад знаходиться у Романові на вул. Кооперативній 15 (у дворі райсоюзу). Лікар Вячеслав Кулик приймає дзвінки цілодобово – 098-791-36-19.Працює лікар і на виїзд, при чому цілодобово. Надає кваліфіковану допомогу у лікуванні та догляді корів, коней, кіз, свиней, вівць, домашньої птиці, тощо.