Вибрати За

Комісія склала 51 акт про порушення правил благоустрою у Романові




Впродовж 4 тижнів комісія з питань благоустрою Романівської селищної ради здійснює перевірки у Романові. На разі склали 51 акт.

Про це Твій Романів повідомили у Відділі житлово-комунального господарства, архітектури, будівництва, благоустрою та комунальної власності.

Зокрема комісія вже обстежила вулицю Небесної Сотні, частину вул. Лялевича, вулиці Суворова, Заводську, Жовтневу, Шевченка, Медичну, Папаніна, Кошового. Більшість зафіксованих порушень – порушення правил благоустрою прилеглих територій домоволодінь. Зокрема між парканом та тротуаром чи дорогою власники домогосподарств складають щебінь, пісок, інші будівельні матеріали, дрова.

Після складання акта про порушення правил благоустрою порушнику надається термін 1 місяць на усунення виявлених проблемних питань. Якщо ж власник не зреагує – складається протокол і засіданням комісії призначається штраф у розмірі від 340 до 1360 грн.

На разі, після офіційного затвердження правил благоустрою громади, у Романові вже оштрафували одного жителя, щодо ще одного – складений протокол і комісія його розглядатиме на засіданні 23 червня.