Вибрати За

Звернення романівського селищного голови Володимира Савченка

До уваги жителів Романівської громади!

Закликаю всіх зберігати спокій і не піддаватися на провокації та різноманітні інформаційні атаки.

Найстрашніший ворог у складних ситуаціях – це хаос та паніка. Ми знаходимося на своїй рідній УКРАЇНСЬКІЙ землі, тому за нами правда і перемога!



У зв’язку із введенням військового стану тимчасово призупинено роботу шкіл та дитячих садків. Лікарня, селищна рада та інші структури працюють у робочому режимі.

У селищній раді проводяться наради з представниками силових структур громади, про всі необхідні дії повідомлятимемо на сайті селищної ради та соцмережах. На території Романівської селищної ради наразі все спокійно.

У зв’язку з відсутністю інтернету на певний час було призупинено роботу аптек. На разі питання вирішене. Магазини працюють у штатному режимі. Населення буде повністю забезпечено і продуктами, і медикаментами.

На сайті селищної ради опубліковано список місцезнаходження бомбосховищ. Я звертаюся до жителів багатоповерхівок із проханням по можливості звільнити приміщення ваших підвалів, які у мирний час були переобладнані не за призначенням.

Підтримуймо один одного, допомагаймо тим, хто цього потребує. У цей важкий час нам допоможе ВЗАЄМОПІДТРИМКА ТА ЩИРА ЛЮБОВ ДО НЕНЬКИ-УКРАЇНИ!

Всі, хто бажає захищати Україну, просимо звертатися до військкомату. При собі мати військовий квиток, паспорт, код.
Не панікуймо, зберігаймо спокій! За нами правда і рідна земля, тому ми переможемо! Слава Україні!

Володимир Савченко, романівський селищний голова.