Вибрати За

Звернення екс-голови Романівської РДА Василя Флуда




Рівно 15 місяців на посаді голови Романівської РДА. Це був непростий та цікавий рік. Це рік, який̆ приніс невідому досі небезпеку захворювання на «COVID-19», яке показало нам слабкі місця медичної галузі, це пожежі та втрати людського майна, які дали нам зрозуміти наскільки ми слабкі перед стихіями, це вибори, карантинні обмеження, які показали нам, що лише у єдності наша сила.

Це-перші вибори до Романівської громади. І навіть незважаючи на передвиборчі перегони, я можу чесно дивитись у вічі своїм опонентам, я був щирим і відкритим для діалогу. Я був чесним у цій боротьбі. Я не обіцяв неможливого.

Здавалося б, 455 календарних дні, та ні. Стільки задумів не втілено, стільки планів не реалізовано. Багато мрій, перспективних планів та проєктів так і лишилися на папері.

І сьогодні я не про досягнення, це право залишаю за вами, бо лише вам оцінювати результати моєї роботи. Сьогодні я про те, як минув час на посаді. Щодня я жив проблемами району та його жителів, намагався почути кожну людину, відчував на собі неабияку відповідальність за свої слова та дії. Основним, для мене є те, що зачиняючи за собою двері кабінету, я маю чисту совість.

Незважаючи на цей нелегкий рік – ми вистояли. Ми – це команда, з якою мені пощастило працювати, це ті люди, які щодня просто виконують свою роботу, аби «часовий механізм» жителів району не зупинявся. Це ті люди, завдячуючи яким ми навчаємось, лікуємось, отримуємо послуги, живемо звичним життям. Дякую усім тим, хто щодня пліч о пліч виконував свої посадові обов’язки, дякую громаді за критику, яка мотивує та дає поштовх до нових звершень, дякую родині, друзям та рідним за підтримку. Дякую Господу за цю можливість спробувати себе на новій посаді.

Боротьба продовжується! Сьогодні не той день щоб здатись! (Вінстон Черчілль)

Василь Флуд

Як повідомляв Твій Романів, 15 квітня Президент звільнив Василя Флуда з посади голови Романівської РДА у зв’язку з реорганізацією.