Вибрати За

За 9 місяців у Романівському районі померли 340 осіб

За 9 місяців 2019 року Романівським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану та сільськими і селищними радами району зареєстровано 340 смертей.

Про це повідомляє Романівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану

 Найбільше смертей зареєстровано у травні  –  49, у січні – 48, у червні – по 42, у березні – 41, у липні –  38, у серпні –   34, у лютому – 31, у вересні – 30, а найменше – у квітні – 28.

У Романівському районному відділі ДРАЦС зареєстровано 68 смертей. у Миропільській селищній раді – 59, а  у Биківській селищній раді – зафіксовано 32 смерті. Найбільше смертей серед сільських рад зареєстровано Врублівською сільською радою – 19, Романівською сільською радою – 18, Камінською сільською радою – 17, Карвинівською –  16, Вільшанською – 15. По 11 смертей зареєстровано у Печанівській, Старочуднівськогутянській, Ягодиській та Ясногородській сільських радах, у Гордіївській сільській раді – 9.  Булдичівською, Годиською, Соболівською та Хижинецькою сільськими радами  зареєстровано по 6 смертей, Ольшанською та Червонохатківською – по 5.  Найменше смертей зафіксовано у Прутівській сільській раді, де померло 4 особи, у Садківській сільській раді зареєстровано смерть 3 осіб,  а у Великокозарській та Нивненській сільських радах – лише по 2 особи .