Вибрати За

За ініціативи Віктора Развадовського фракцією «За майбутнє» спрямовано на розвиток Романівщини більше 2 млн грн




За ініціативи Віктора Развадовського фракція політичної партії «За майбутнє» в Житомирській обласній раді в поточному році спрямувала більше 1,3 млн грн на розвиток Романівської громади та 700 тис. грн на Миропільську територіальну громаду. Ці кошти у виді субвенції передбачені Програмою забезпечення депутатської діяльності Житомирської обласної ради на 2021 рік і використовуються депутатами для вирішення проблемних питань області, насамперед, на розвиток соціально-культурної сфери громад.

«До мене надходило чимало звернень з Романівської та інших громад області про допомогу у вирішенні тієї чи іншої проблеми. Також під час особистого спілкування жителі розповідають, що треба для розвитку їхніх громад. Саме ці жителі обрали мене в депутати обласної ради, вони довірились мені, тож я маю виправдати високу довіру моїх працьовитих земляків. Розуміючи, що в громадах не завжди вистачає коштів, аби вирішити всі нагальні проблеми, я намагаюсь, в межах можливостей, усіляко допомоги. Запевняю, що незважаючи на будь-які обставини, я наполегливо працюватиму на благо громад. Свою діяльність продовжу спрямовувати на розвиток та поліпшення життя Романівщини», – наголосив голова фракції політсили «За майбутнє» в обласній раді Віктор Развадовський.

У Романівській та Миропільській територіальних громадах депутатські кошти фракції «За майбутнє» будуть використані на зміцнення матеріально-технічної бази освітніх закладів,  закладів охорони здоров’я, культури та спорту, а також на комунальну сферу тощо.

РОМАНІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Придбання та встановлення трьох дитячих майданчиків у смт Романів, Улянівка, Гордіївка440 000
Придбання холодильника для Камінської ЗОШ10 000
Придбання аналізатора сечі для швидкісного проведення аналізів КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Романівської селищної ради50 000
Облаштування водогінної мережі у смт Романів по вул. Богдана Хмельницького400 000  
Облаштування водогінної мережі в с. Камінь200 000
Облаштування водогінної мережі в с. Гордіївка200 000
Придбання 5 холодильників для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Романівської селищної ради25 000
Закупівля обладнання у будинок культури в с. Ольшанка10 000
На благоустрій смт Романів: на придбання інвентаря для цвинтаря по вул. Шевченка15 000
Загальна сума1 350 000
МИРОПІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Капітальний ремонт даху комунальної установи «Печанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», с. Печанівка500 000  
Придбання спортивного інвентарю для футбольного клубу «Миропіль».60 000  
Прокладання водогінної мережі в с. Колодяжне, вул. Польова140 000
Загальна сума700 000

Пресслужба депутата
Житомирської обласної ради
Віктора Развадовського