Вибрати За

«Житомиргаз» пропонує електронні платіжки на заміну паперовим

Компанія «Житомиргаз» звертає увагу споживачів газу на те, що платіжку за розподіл газу можна скачати он-лайн. Електронний документ такий самий, як і паперовий і знайти його можна у популярних серед споживачів сервісах.

Електронні платіжки можна знайти в наступних  сервісах:

Чат-боти 7104ua  в Viberhttps://chats.viber.com/7104ua та Telegramhttps://t.me/ua7104_bot. Зайшовши до чату з ботом  7104ua  в Viber натисніть: «Головне меню» – «Стан», а потім натиснути іконку з зображенням засувки:

Невдовзі платіжка буде сформована.

В діалозі з ботом у «Телеграмі» натисніть «Стан», а після  –  «Отримати квитанцію». За потреби платіжку можна скачати, зберігши на своєму гаджеті.

Особистий кабінет на сайті 104.ua за посиланням https://account.104.ua/ua/login  та мобільний додаток 104.ua також має електронну платіжку. Застосунки доступні на сервісах «GooglePlay»для гаджетів з операційною системою Androidта «AppStore»для IOS.

Ці сервіси також дозволяють передавати показання лічильника з 1 по 5 число щомісяця, а також проводити оплату за розподіл газу онлайн, а це необхідно зробити до 20 числа.

«Електронна платіжка – це зручно і для споживачів, які мають газифіковані дачні будинки, куди доставляють паперові квитанції поштою, і власникам квартир, які, відмовляючись від паперових квитанцій на користь електронних, виражають свою екосвідомість. Адже  до поштової скриньки одного споживача надсилається 12 паперових «рахунків» за розподіл за рік,» – розповідає менеджер 104.ua Клієнтський простір Тетяна Войтенко.