Вибрати За

До дистанційного навчання у Романівській громаді долучилися 94 дитини-переселенці

Від понеділка у навчальних закладах Романівської громади відновили дистанційне навчання, у селах, де це не можливо через відсутність зв’язку – запровадили елементи дистанційного навчання.

Про це Твій Романів повідомили у відділі освіти Романівської селищної ради.




До навчання у Романівській громаді долучилися 94 учні, які вимушено переїхали з місць бойових дій – з Гостомеля, Харкова, Озерного, Броварів, Житомира, Бучі, Макарова, Києва, тощо.

Батьки переселенців мають можливість звернутися до відділу освіти або заповнити онлайн-форму і їх діти також зможуть приєднатися до навчального процесу. У селах, де немає інтернету, вчителі готують роздатковий матеріал для учнів та пробують проводити навчання у будь-який можливий спосіб.

Навчання проводять місцеві вчителі, долучаються освітяни, які виїхали за кордон, але мають доступ до інтернету і продовжують навчати своїх учнів дистанційно. Відділ освіти також звертається до переселенців, які працюють педагогами, ставати волонтерами та допомагати, особливо у віддалених селах з поганим інтернетом або де він відсутній, з навчанням учнів. Шукають також волонтерів психологів та логопедів. Звертатися за тел.:0974716532

У відділі освіти на разі працюють над залученням дошкільників, особливо тих, хто має йти в перший клас, до освітнього процесу.