Вибрати За

Депутат Житомирської обласної ради Віктор Развадовський дарує дітям Житомирщини щасливе дитинство

За ініціативи та підтримки депутата Житомирської обласної ради Віктора Развадовського на дитячі ігрові майданчики вже виділено 2,5 млн гривень бюджетних коштів. Всього планується встановити 38 дитячих майданчиків по всій території Житомирської області.

Завдяки депутату вже зовсім скоро дітлахи Любарщини зможуть весело проводити час на  ігрових майданчиках  у селах Юрівка, Березівка, Бичева, Вигнанка, Пединки, Веселка, Меленці, Горопаї та у самому Любарі, де буде встановлено  великий ігровий комплекс «Містечко»

У Чуднівській громаді малеча матиме змогу відвідувати чотири  дитячих ігрових майданчика у селах Короченки, Дідківці, Красноволиця та у  місті Чуднів.

У Романівській громаді планується придбати  і встановити дитячі спортивно-ігрові майданчики у селищі Романів, селах  Улянівка та Гордіївка.

У Новоград-Волинському дошкільному навчальному закладі № 13 «Ромашка» за сприяння Віктора Развадовського вже зовсім скоро буде встановлено ігровий майданчик для дітей з особливими освітніми потребами.

Також ігрові локації для діток з’являться  в Попільні, Коростені, Баранівці, Лугинах, Ємільчино,  Брусилові, Малині, Народичах, Черняхові, Чоповичх, Овручі, Пулинах, у селі Червоногранітне Топорищенського старостинського округу Хорошівської територіальної громади, у селі Висока Піч Тетерівської громади, у селі Демчин Швайківської громади, у селах Ліщин та Кодні Станішівської громади, в Троянові та Сінгурах Новогуйвинської громади, у Горщиківській та Глибочицькій громадах.

Як розповів Віктор Развадовський,  до нього як депутата звертається велика кількість людей, особливо із сільської місцевості, з проханням облаштувати дитячі ігрові майданчики.

«Щасливе та комфортне дитинство  дітлахів Житомирщини – це один із пріоритетів у моїй роботі як депутата та просто громадянина. Я достеменно знаю, чого потребують діти, особливо ті, які проживають у невеликих населених пунктах, де немає таких можливостей як у великому місті», – зазначив депутат обласної ради Віктор Развадовський.

Також Віктор Развадовський  наголосив, що  подібні проєкти вкрай важливі та будуть  і надалі реалізовуватись в нашій області.

Зокрема 25 травня,  напередодні Дня захисту дітей, за сприяння Віктора Развадовського було відкрито дитячий майданчик у селі Пряжів Житомирського району.

Також нагадаємо, що перші ігрові майданчики вже були відкриті на початку року в Березівській громаді та у селі Нова Чортория , що на Любарщині.

Пресслужба депутата
Житомирської обласної ради
Віктора Развадовського