Вибрати За

Депутати затвердили на посадах 11 старост округів Романівської громади




26 січня відбулася сесія Романівської селищної ради.

На сесії депутати затвердили 11 старост.

На посаду старости Биківського старостинського округу призначили Романчука Олександра Анатолійовича. Варто зазначити, що на сесії були присутні жителі громади, які висловлювалися проти цього кандидата. У результаті депутати на голосуванні висловили 19 голосів “за” і 4 – утримались – Олександра Романчука обрано на посаду старости.

На посаду старости Булдичівського старостинського округу обрали Руденка Ярослава Олександровича: 20 голосів “за”, троє – утримались.

Руденко Ярослав Олександрович

На посаду старости Вільшанського старостинського округу обрали Колотюка Петра Яковича, який і раніше очолював громади Вільшанської сільської ради. Депутати віддали за нього 19 голосів “за”, четверо – утримались.

Колотюк Петро Якович

На посаду старости Врублівського старостинського округу обрали Якимчук Тетяну Володимирівну, яка раніше працювала у Врублівській сільській раді. Як зауважили депутати, кандидатуру Тетяни Володимирівни обрали на сході села самі мешканці округу. Депутати підтримали це рішення одноголосно.

Якимчук Тетяна Володимирівна

На посаду старости Гордіївського старостинського округу депутати обрали Войцехівську Олену Володимирівну – 23 голоси “За”, рішення прийняте одноголосно.

Войцехівська Олена Володимирівна

На посаду старости Ольшанського старостинського округу обрали Голумбйовського Вадима Павловича, жителя Улянівки. Під час обговорення депутатка Марія Сосновська зазначила, що кандидат не має освіти. Депутати обрали Вадима Павловича на посаду: 18 – “за”, 3 – “проти”, двоє – утримались.

Голумбйовський Вадим Павлович

На посаду старости Прутівського старостинського округу обрали АТОвця, удостоєного ордена “За мужність”, колишнього керівника Прутівського будинку культури Олега Гирука. На сесію його прийшли підтримати члени спілки АТО. В результаті депутати віддали за кандидата 20 голосів “за”, троє – утрималися.

На посаду старости Романівського старостинського округу обрали Жовтуна Олександра Леонідовича. За нього депутати проголосували одноголосно.

Жовтун Олександр Леонідович

На посаду старости Соболівського старостинського округу обрали Моравську Ірину Едуардівну, яка і раніше очолювала Соболівську сільську раду. 20 – “за”, троє – утримались.

Моравська Ірина Едуардівна

На посаду старости Старочуднівськогутянського старостинського округу обрали Кліменчук Світлану Володимирівну, яка до того два роки працювала в Старочуднівськогутянській сільській раді. 21 – “за”, двоє – утримались.

Кліменчук Світлана Володимирівна

На посаду старости Червонохатківського старостинського округу обрали Окаєвич Галину Павлівну, яка 17 років пропрацювала в сільській раді. 19 – “за”, 3 – утримались, 1 – проти.

Для новообраних старост в Романівській селищній раді пообіцяли провести навчання.

Нагадаємо, раніше на одній із попередніх сесій депутати призначили старост ще кількох округів, зокрема: Лопоху Віталія на посаду старости Ягодинського округу; Фещенка Анатолія – Годиського округу, Гринчук Любов – Камінського округу; Мазуркевича Валерія – Ясногородського округу.