Вибрати За

День пам’яті та примирення і День Перемоги у старостинських округах Романівської громади. Фото




У всіх старостинських округах Романівської громади відбулися урочисті заходи до Дня пам’яті та примирення, а також до Дня Перемоги. Публікуємо фоторепортажі з місцевих урочистостей та мітингів.

Годиський округ

У Годиському окрузі 9 травня відбулося покладання квітів та вшанування пам’яті загиблих воїнів. Заходи провели у с. Годиха, с.Межирічка, с.Микільськ. Двом учасникам бойових дій, дякуючи керівникам ТОВ ”Годиське” Сергію Мусі та ФГ ”Волоки” Дмитру Легенькому, вручили цінні подарунки.

Камінський округ

8 травня в с. Камінь та 9 травня в с. Химрич відбулися мітинги з нагоди Дня Перемоги у Другій світовій війні.

Вільшанський округ

9 травня у Вільсі провели урочистий мітинг. Присутні вшанували загиблих, поклали квіти до підніжжя пам’ятника. Двом жінкам, які мають статус учасника бойових дій, передали подарунки.




Биківський округ

76 річницю Перемоги над нацизмом у Биківці відзначали мітингом. На захід зібралося чимало жителів селища, до меморіальних дощок поклали квіти.

Булдичівський старостинський округ

У Булдичеві також відбувся мітинг та покладання квітів:

Ясногородський старостинський округ

У Ясногородському окрузі День пам’яті та примирення та День Перемоги відзначили мітингом, також відвідали пам’ятники невідомим солдатам, поклали до них квіти.

Старочуднівськогутянський округ

У Старочуднівській Гуті біля Меморіалу Слави зібралися жителі села, учні школи та вихованці дитячого садка. Присутні провели мітинг пам’яті, поклали квіти до меморіальних плит.

Червонохатківський старостинський округ

У Червоних Хатках мітинг провели за участі найменших жителів села.

Романівський старостинський округ

У Романівці провели мітинг з панахидою до Дня пам’яті та примирення та до Дня Перемоги. Перед присутніми виступили учні місцевої школи. На заході були присутні представники школи, господарств, амбулаторії, дитячого садочку, навчального комбінату, які поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам.

Велика Козара

У Великій Козарі в День Перемоги вшанували загиблих воїнів у Другій світовій війни, до підніжжя пам’ятника поклали квіти. Також привітали маму-героїню Сягровську Лідію Герасимівну з днем матері та Днем Перемоги (вона є дитиною війни).

Твій Романів дякує старостам та активістам за надані фото