Вибрати За

День захисту дітей від СПІЛЬНО ТЕАМ: Дзідзьо танцював, Аріель влаштувала шоу мильних бульбашок, а Амонг Ас, Людина Павук та Міні пригощали всіх морозивом




30 травня у Романові влаштували свято до Дня захисту дітей. Дійство планували провести на вулиці біля Будинку дитячої творчості, проте злива внесла свої корективи і свято перенесли в зал урочистих подій ВДРАЦу поруч.

Офіційну частину заходу відкривали Служба у справах дітей Романівської селищної ради, Романівський будинок дитячої творчості, Романівська мистецька школа та бібліотека для дітей. Захід розпочали невеличким концертом, нагородженнями переможців конкурсів, а також провели творчі майстер-класи.

Родзинкою свята став сюрприз від ГО СПІЛЬНО ТЕАМ. Вікторія Михалевська з колегами запросили до Романова улюблених дитячих героїв: Людину Павука, Амонг Ас, Міні, русалоньку Аріель і балакучого й непосидючого Дзідзьо. Аніматори швидко закрутили дітей у вир ігор та розваг – всі разом стрибали, танцювали і співали. Аріель влаштувала для маленьких глядачів неймовірне шоу мильних бульбашок: діти лопали маленькі  і величезні повітряні бульбашки, Аріель намагалася сховати в середину бульки Людину Павука і Дзідзьо, а також разом вони напускали дим із дим-машини в середину мильних пухирців.

Свято завершилося солодким сюрпризом від СПІЛЬНО ТЕАМ – герої пригощали діток морозивом.