Вибрати За

Голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк з робочим візитом відвідала Житомирщину

Під час робочого візиту Олена Шуляк оголосила про початок «Великого звіту» місцевих депутатів та голів громад перед виборцями.

Майже 30 років політики забували про свої обіцянки одразу ж після приходу до влади, тоді як Володимир Зеленський йшов на вибори з метою стати першим в історії України Президентом, який дотримує слова, таку ж настанову дав і партії «Слуга Народу». Саме тому партія розпочала період звітів місцевих депутатів усіх рівнів та голів громад перед виборцями.

Старт «Великого звіту» оголосила голова партії Олена Шуляк під час зустрічі з народними депутатами, депутатами місцевих рад та головами ОТГ, що відбулася в Баранівці Новоград-Волинського району.

«Нам би хотілося, щоб спілкування з виборцями проходили на рівні регіонів, районів, кожної громади. Щоб ми максимально дослухалися до усіх тих, хто нас обирав і хто на сьогодні має, що нам сказати. Я впевнена, що в команді Президента повинні залишатися тільки ті люди, які чітко виконують програмні речі, які точно прийшли сюди для того, щоб робити життя наших громадян і нашої країни кращим», – сказала Олена Шуляк.

Вона наголосила – звіти не повинні проводитися формально, для галочки. Спілкування з виборцями має проходити в кожному районі, на рівні кожної громади. Щоб люди, які проголосували за команду партії «Слуга Народу», отримали чітку інформацію про все, що зроблено.

Першим на Житомирщині «Великий звіт» розпочав народний депутат України, голова Житомирської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко. Він прозвітував про свою роботу протягом 2021 року. Нардеп запевняє: це мають робити всі депутати.

«Усі, хто були обрані рік тому від нашої команди, відзвітуються. Ми це проконтролюємо. Це є обов’язок законодавства і наша внутрішня партійна дисципліна. Комунікація з виборцем – це наш пріоритет, як влади. Пріоритет партії «Слуга Народу». Я вважаю, що тільки в конструктиві, в діалозі ми будемо далі працювати і розбудовувати нашу політичну силу», – підкреслив Арсеній Пушкаренко.

Також під час візиту очільниця партії Олена Шуляк взяла участь у церемонії відкриття офісу «Слуги Народу» у Новоград-Волинському. Він став другим в області. З серпня працює офіс у Бердичеві. Запуск наступного планують у Коростені. А в перспективі партійні офіси запрацюють у всіх громадах Житомирщини.

«Нам хочеться, щоб у регіонах обов’язково відбувався діалог з нашими виборцями. Аби громадяни знали про ті проєкти, які ми втілюємо великою командою – починаючи з розбудови інфраструктури, тотальної цифровізації державних послуг, закінчуючи питаннями розвитку сіл, реформи децентралізації та інших змін. Тут ми зможемо отримувати зворотній зв’язок від наших виборців, щоб уже на майданчику політичної партії напрацьовувати певні рішення на державному рівні та обов’язково втілювати їх у життя», – заявила Олена Шуляк.

Іван Юр’єв