Вибрати За

Вітання романівського селищного голови Володимира Савченка з нагоди Дня місцевого самоврядування

Романівській громаді лише рік… Романівській громаді уже рік! Цілий рік становлення, пошуку, формування складного механізму, який діє завдяки клопіткій злагодженій роботі людей, які щоденно самовіддано працюють на благо громади.

92 працівники селищної ради, а це старости, діловоди, працівники відділів та управління, щодня дбають про розвиток громади, знають і про проблеми населення в цілому, і про особисті переживання багатьох жителів, намагаються допомогти і вирішити життєво необхідні питання.

Часто працюючи понаднормово, забуваючи про власні інтереси і сім’ю, отримуючи невеликі зарплатні, інколи чують у свою адресу не завжди справедливі слова. Пересічному жителю нелегко зрозуміти, наскільки важкою і невдячною може бути робота, коли стикаєшся із постійним безгрошів’ям, недосконалістю законів та бюрократією.

Депутати – ще одна дуже важлива і вагома складова налагодженого механізму Романівської селищної ради. Саме депутати приймають рішення щодо забезпечення діяльності всієї громади, часто нелегкі, розуміючи, що населення не одразу оцінить і зрозуміє важливість та доцільність таких кроків… Але депутати, як ніхто інший, знають про потреби громади і завжди дбають про інтереси жителів Романівщини, про її розвиток та гарне майбутнє.

Тож з нагоди Дня місцевого самоврядування хочу привітати весь колектив Романівської селищної ради, кожного, хто працює на розвиток нашої громади. Зі святом, шановні депутати, працівники селищної ради, старости! Дякую вам за вашу наполегливу працю і зичу міцного здоров’я та натхнення!

Також шлю слова вітань колегам Миропільської громади! Зі святом усіх нас, дорогі друзі та колеги!

Володимир Савченко, романівський селищний голова

Фото з життя Романівської селищної ради