Вибрати За

Волонтери продовжують збір необхідного і щиро дякують всім за допомогу

Романівський волонтерський штаб збирає допомогу для переселенців, мобілізованих бійців і добровольців, які готуються до відправки на фронти і нині очікують, а також для місцевої тероборони.

Про це повідомили у волонтерському штабі “Берегиня”.

Кажуть, що досі є потреба в матрацах, ковдрах, подушках, теплому одязі, сухих шкарпетках для чоловіків, дощовиках, ліхтарях, термобілизні. Потрібен також електрочайник та багато кави.

У випадку якщо не маєте палива, аби довезти речі до волонтерського штабу, шукайте власників підвод і коней, зазвичай вони радо погоджуються допомогти.

Також у Романівській громаді розміщують біженців і переселенців із зони бойових дій.

Координує дії Оксана Гаврилова, член штабу селищної ради. Маєте житло, в якому готові поселити людей із зони війни, або ж шукаєте, де переночувати, дзвоніть за тел: 097-471-65-32



“Ми дуже вдячні людям. У нас неймовірні люди, вони як мурашки за першим покликом почали зносити необхідне, несуть ковдри, їжу, речі. Люди дзвонять і пропонують своє житло. Ми маємо вже список місць, куди можна поселитися по всій громаді, а також можемо розселяти в школи та дитсадки”, – зазначила Оксана Гаврилова.

На Романівщину вже прибули десятки переселенців, вони неймовірно вдячні за прихисток.

У холі Будинку культури нині активно плетуть маскувальні сітки, можете доєднатися