Ціни на м’ясо в Романові: розкіш чи необхідність?

Ціни на м’ясо у Романові суттєво не змінюються вже деякий час. Проте вартість може коливатися на 2-5 грн.
17 вересня на ринку в Романові биток продавали по 75 грн, шинку по 68, лопатку – по 65 грн. Сало, в залежності від якості і товщини, коливається в ціні від 35 до 45 грн. Хоча ще недавно ціна на нього протягом кількох базарів становила і 50 грн. На ринку дещо піднялася ціна й на підчеревину з 55 до 58-60 грн.
За курятину в кіоску на ринку просять: за тушку – 38,90 грн, філе – 56,90 грн, бедро- 48,90 грн.
В центрі Романові в спеціалізованому магазині з продажу м’яса биток – 70 грн, шинка – 68 грн, лопатка – 68 грн. Сало – від 35 до 45, підчеревина – 55 грн за кг.
В спецмагазині з продажу курятини за тушку курки просять 39,5 грн за кг, за філе – 61 грн, і 47,25 за бедро.
Як повідомляв Твій Романів, ветуправління Романівського району закликало не купувати м’ясо в стихійних точках продажу