Вибрати За

На Романівщині зіткнулись 3 авто. 24-річний пасажир загинув

У результаті зіткнення трьох автомобілів, що сталося увечері 27 березня на автошляху Шепетівка-Чуднів-Бердичів, одна людина загинула, ще двоє отримали тілесні ушкодження. Поліцейські встановлюють обставини події та розшукують водія одного з транспортних засобів.

Попередньо, близько 18:50 на 54 км автодороги Шепетівка-Чуднів-Бердичів, між селами Камінь та Печанівка, водій автомобіля Chery Tiggo, житель Чуднівського району, здійснюючи обгін попутного автомобіля ЗАЗ-110307, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107. Унаслідок цього ВАЗ по інерції зітнувся з автомобілем ЗАЗ.

У результаті ДТП пасажир ВАЗа, 24-річний житель Романівського району отримав травми, від яких помер в автомобілі «швидкої». Також травми різного ступеню тяжкості отримали керманич ВАЗа, 20-річний місцевий житель, та водійка автомобіля ЗАЗ, 38-річна жителька Романівщини.

Водій автомобіля Chery одразу після вчинення ДТП покинув місце події, залишивши транспортний засіб. Відтак нині поліцейські встановлюють місце його знаходження.

Триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відділ комунікації поліції Житомирської області