Вибрати За

«Матат Хліб» виготовляє у Романові запашний, хрумкий бездріжджовий хліб, який довго залишається свіжим та смачним

Без хліба – нема обіду!

Запашний, ароматний, з хрусткою скоринкою і ніжною м’якоттю – саме такі неймовірно смачні буханці виготовляє у Романові «Матат Хліб». Скибка такого хліба з медом, насінням льону, кунжуту чи соняшника стане смачним доповненням до українського червоного чи зеленого борщу, до других страв або ж стане основою вишуканих канапок до святкового столу.

Найголовніше у випічці «Матат Хліб» – користь, насиченість вітамінами та відсутність сторонніх добавок!

Хліб виготовляється протягом доби, зберігає свій смак і свіжість до п’яти днів. Невеличкий на погляд буханець має вагу півкілограма, він ситний, а головне – не псується швидко; на відміну від хлібу промислового виробництва ви не побачите на ньому плісняву вже наступного дня чи через день.

В склад сірого хлібу входять: вода, борошно, закваска, сіль, мед, насіння соняшника та льону. В склад темного хлібу входять: вода, борошно, закваска, сіль, мед, солод, насіння кунжуту та льону.